Coca de recapte

La coca de recapte és sovint una coca salada que porta hortalisses escalivades damunt, típicament pebrera o pebrot, albergínia i ceba. A les zones d’interior és habitual posar-hi bolets. Tanmateix s’hi pot emprar d’altres verdures o fins i tot afegir embotit, perquè en general les coques no tenen receptes fixes, ans el contrari. També es fa sovint afegint arengades o anxoves. Amb una llarga tradició a la cuina catalana, són una opció al abast de tothom de menjar cereal d’una manera molt gustosa. Sobre una massa fina que serveix de base, s’hi afegeix qualsevol producte que es tingui a mà: verdures, peix, carn… normalment aliments bàsics i econòmics, que permeten múltiples combinacions.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/24/d272423210/htdocs/webs/webs/agustcat/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *